Όπου «φιάσκο», γράψε «Drake»: 8 εκατ. δολάρια έχασε ο ράπερ σε στοιχήματα μέσα σε έναν μήνα
«Πρέπει να δείχνουμε και την άλλη πλευρά του τζόγου… Οι ζημιές είναι εξωφρενικές αυτή τη στιγμή», έγραψε ο Drake σε Instagram story του.
Ο Drake αποκάλυψε το μέγεθος της «ζημιάς» που ο ίδιος έπαθε εξαιτίας του τζόγου. Ο ράπερ, μέσα από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να μοιραστεί όλη την αλήθεια πίσω από τον τζόγο.
Στην ανάρτηση στο Instagram φαίνεται πως ο Drake έφτασε να χάσει οκτώ εκατομμύρια δολάρια μέσα σε έναν μόλις μήνα.
Ο 38χρονος ράπερ κοινοποίησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο οθόνης που αποτυπώνει τη συνολική του δραστηριότητα σε στοιχήματα για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. Όπως φαίνεται στην εικόνα, πόνταρε 124.527.265 δολάρια, καταγράφοντας καθαρές απώλειες 8.235.686 δολαρίων.
«Πρέπει να δείχνουμε και την άλλη πλευρά του τζόγου… Οι ζημιές είναι εξωφρενικές αυτή τη στιγμή», έγραψε ο ίδιος στο Instagram story.

Ανεπίδεκτος μαθήσεως ο Drake
Παρόλο που δεν διευκρίνισε ποια ακριβώς στοιχήματα ευθύνονται για το τόσο μεγάλο αρνητικό πρόσημο, άφησε να εννοηθεί πως προσδοκά ότι η τύχη του θα άλλαξει σύντομα.
«Ελπίζω να μπορέσω σύντομα να δημοσιεύσω μια μεγάλη νίκη για όλους σας, γιατί είμαι ο μόνος που δεν έχει δει ποτέ το μέγιστο. Αυτοί το πιάνουν μία φορά την εβδομάδα», σχολίασε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drake μοιράζεται δημόσια κάτι τέτοιο. Τον Ιανουάριο, είχε αποκαλύψει μέσα από το Instagram ότι είχε κερδίσει 630.000 δολάρια από στοίχημα 210.000 δολαρίων στο οποίο είχε ποντάρει πως οι Baltimore Ravens θα νικούσαν τους Pittsburgh Steelers σε αγώνα του NFL στις 11 Ιανουαρίου.
- Πώς μπορούμε να μάθουμε στη γάτα κόλπα – Τα βήματα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο του δικαίου (Μέρος Ε’)
- Onirama: Διαλύθηκε το συγκρότημα μετά από 25 χρόνια – Τι λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/1): Δράση με Εθνική πόλο και τελικό Super Cup στο βόλεϊ
- Καιρός: Στο «ψυγείο» η Βόρεια Ελλάδα – Με καθυστέρηση χτύπησε το κουδούνι σε σχολεία λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία ζητούν οι παθολόγοι
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442