Ραντεβού στο Final Four στο Άμπου Ντάμπι έκλεισε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε ισπανικό έδαφος.
Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας ότι οι «μερένγκες» είχαν πληγώσει τους Ερυθρόλευκους στις δύο τελευταίες σεζόν και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ακόμα πιο σημαντική η πρόκριση.
Οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς:
«Αυτή η σειρά περιλαμβάνει ό,τι έχει αυτή η διοργάνωση. Μεγάλα παιχνίδια! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στα τέσσερα ματς μετά από συνεχείς προκρίσεις στα πέντε παιχνίδια τα προηγούμενα χρόνια.
Η Ρεάλ μάς το έκανε πολύ δύσκολο, ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο. Όμως η ομάδα μας έδειξε το μέταλλό της και χαίρομαι που επιστρέφουμε στην Ελλάδα με το εισιτήριο του Final 4. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα, ξέρουν πως η Ρεάλ τις δύο τελευταίες χρονιές μάς είχε τελειώσει τη σεζόν, γι’ αυτό είναι πιο σημαντική η πρόκριση αυτή.
Όποια ομάδα προκρίνεται από ένα τέτοιο ζευγάρι βγαίνει κερδισμένη και ψυχολογικά. Υπάρχει χρόνος από τώρα μέχρι το Final 4, θα θέλαμε να ήταν την επόμενη εβδομάδα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).