Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις καθώς η κίνηση έχει χτυπήσει κόκκινο.
Συγκεκριμένα, στον Κηφισό καταγράφεται αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Μεταμόρφωση.
Δυσκολίες στην κυκλοφορία των οχημάτων καταγράφονται στη λεωφόρο Κηφισίας, στη λεωφόρο Αθηνών και τη λεωφόρο Μεσογείων.
Στο κέντρο της Αθήνας η κατάσταση δεν είναι καλύτερη, καθώς στις λεωφόρους Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου παρατηρείται έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.