Πύρρος Δήμας: «Από τη στεναχώρια για τον θάνατο της Αναστασίας έπαθα νευρική βουλιμία»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την εποχή που έχασε την πρώτη σύζυγο του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.
Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε προσκεκλημένος του Τάσος Τρύφωνος και έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου στον Alpha Κύπρου.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και προπονητής μίλησε για μεγάλη απώλεια της συζύγου της, Αναστασίας, τα ψυχολογικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν αλλά και για τον δεύτερο γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον ερχομό της κόρης τους.
Πύρρος Δήμας: «Τέσσερα χρόνια περάσαμε δύσκολα»
«Έπεσα πολλές φορές ψυχολογικά, αλλά αυτό μου έμαθε ο αθλητισμός, να πέφτω και να ξανασηκώνομαι. Μπορεί να έχω πάρει τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια, αλλά εάν δεν είχα την Αναστασία, δεν θα έπαιρνα ούτε ένα. Η Αναστασία μας προετοίμαζε. Τέσσερα χρόνια περάσαμε δύσκολα. Σίγουρα μου είχε πει ότι είμαι μικρός και κάποια στιγμή να ξαναφτιάξω τη ζωή μου», ανέφερε.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης αποκάλυψε επίσης ότι υπέφερε από νευρική βουλιμία λόγω της θλίψης του για την απώλεια της συζύγου του.
Πύρρος Δήμας: «Από τη στενοχώρια εγώ έπαθα νευρική βουλιμία»
Σχετικά με τον δεύτερο γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την κόρη τους τόνισε πως δεν θα είχε προχωρήσει στη δημιουργία νέας οικογένειας αν δεν ένιωθε κάτι τόσο δυνατό. «Από τη στενοχώρια εγώ έπαθα νευρική βουλιμία. Δεν θα έκανα ποτέ βήμα για να ξαναπαντρευτώ και να κάνω παιδί, αν δεν έβλεπα κάτι στην Αφροδίτη», τόνισε.
- Κοζάνη: Σύλληψη 26χρονου για ληστεία
- Αληθινές γυναίκες – Η ποικιλομορφία των σωμάτων επιμένει στην Eβδομάδα Mόδας του Λονδίνου εν μέσω «επιδημίας» ενέσεων αδυνατίσματος
- Αυξάνουν την πίεση στο Ιράν οι ΗΠΑ – Πράξη επιθετικότητας οποιοδήποτε πλήγμα, λέει η Τεχεράνη
- Έχει έρθει η εποχή του «νόμου του ισχυρού» – Ο ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- Πλησιάζει η ώρα για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιους καλεί πρώτη φορά η Εφορία
- Κυψέλη: Άφαντος ο 64χρονος που επιχείρησε να βιάσει δίδυμα ΑμεΑ – «Πιστεύω ότι έχει φύγει για την Αλβανία»
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)




















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [22.02 – 28.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/POSTER-copy-12-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442