Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (15/1, 19:30), στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (15/1, 19:30), στο πρώτο ματς των δύο «αιώνιων» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την 21μελή αποστολή ενόψει της αναμέτρησης.
Από αυτή, απουσιάζει ο Κωνσταντής Τζολάκης, που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο Κύπελλο, όπως και Ανδρέας Ντόη με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, που επίσης δεν ήταν στην αποστολή των δύο πρώτων αγώνων του 2025, για το πρωτάθλημα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.