Θέμα ωρών είναι όπως όλα δείχνουν η απομάκρυνση του Ζουλέν Λοπετέγκι από τη Γουέστ Χαμ, με τον Ισπανό να μην κερδίζει ποτέ την εμπιστοσύνη της διοίκησης η οποία είναι έτοιμη να του δείξει την πόρτα της εξόδου.
Μάλιστα, οι άνθρωποι των «σφυριών» δεν περιμένουν και ήδη φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Γκρέιαμ Πότερ που παραμένει δίχως ομάδας και δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στην Premier League.
Παρότι το περασμένο καλοκαίρι η Γουέστ Χαμ ενισχύθηκε αρκετά για να κάνει το βήμα παραπάνω, δεν έχει καταφέρει να αποδώσει και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας και το +7 από την Ίπσουιτς που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.