Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια ουσιαστικά από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 87-73 και έπεσε στο ρεκόρ 9-6, ενώ βγήκε εκτός τετράδας.
Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση στην 15η αγωνιστική της Euroleague και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα στα social media, μία μέρα μετά το ματς.
Η ομάδα του Πειραιά δημοσίευσε ένα βίντεοαπό την χθεσινή ατμόσφαιρα και τον ύμνο του Ολυμπιακού που ακούστηκε στο Βελιγράδι, το οποίο συνόδευσε από ένα μήνυμα εν όψει της όψει της συνέχειας.
Το βίντεο του Ολυμπιακού
«Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose.».
We will bounce back! ✊🏽
🙌🏽 A huge thank you to our fans who were by our side one more time! #TogetherWeFly
«Το χθες δεν είναι δικό μας για να το αλλάξουμε, αλλά το αύριο είναι δικό μας για να κερδίσουμε ή να χάσουμε. Θα επιστρέψουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας, που ήταν στο πλευρό μας για ακόμα μία φορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ερυθρό Αστέρα για την εκπληκτική, όπως πάντα, φιλοξενία και τους οπαδούς του. ‘Ίδιο χρώμα, ίδια πίστη’».
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την απίθανη επίδοσή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και δήλωσε έτοιμος ακόμη και για να ξεπεράσει τον ανίκητο Αρμάντ Ντουπλάντις.
Πρώτο τρίποντο της Κηφισιάς το 2026 για το πρωτάθλημα της Super League. Προηγήθηκε στο 13' και άντεξε μέχρι το τέλος. Σε πτώση ο Λεβαδειακός που αγνοεί τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι