Τα καρφιά του Έλον Μασκ για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Diddy
Ο Έλον Μασκ δήλωσε πως η λατίνα σταρ θα έπρεπε να γνωρίζει για τις πράξεις του Diddy.
Ο Έλον Μασκ ως πιστός φίλος και σύμμαχος του Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε με όσους στάθηκαν εναντίον του και τον κατηγόρησαν.
Λίγα 24ωρα πριν κλείσουν οι κάλπες στην Αμερική, ο ιδιοκτήτης της Tesla και του X (πρώην Twitter) βρέθηκε καλεσμένος στο podcast του Joe Rogan.
Μιλώντας, λοιπόν, για τους αντιπάλους του Ντόναλντ Τραμπ, ο Έλον Μασκ αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Τζένιφερ Λόπεζ σε προεκλογική συγκέντρωση της Κάμαλα Χάρις.
Η λατίνα σταρ είχε χαρακτηρίσει τον Τραμπ «επικίνδυνο για κάθε Λατίνο» και ως τον μεγαλύτερο εσωτερικό κίνδυνο της Αμερικής.
#JenniferLopez : ‘I’m Puerto Rican, born here, and yes, we are Americans. I believe in Hollywood endings where the good girl wins. With respect for our past and hope for our future, I’m voting for Kamala Harris.’ 🇵🇷💪 #Vote2024 #KamalaForPresidentpic.twitter.com/z7mg42d1m8
— Clipoza (@Clipoza) November 1, 2024
«Θα έπρεπε να γνωρίζει»
O Έλον Μασκ ακούγοντας ξανά τις δηλώσεις της Τζένιφερ Λόπεζ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Προειδοποίησε για τον Τραμπ αλλά πόσους προειδοποίησε για τον Diddy;».
Ακούστε τη συνέντευξη:
Τόνισε πως η τραγουδίστρια, έχοντας κάποτε σχέση με τον αμερικανό ράπερ, «έπρεπε να γνωρίζει», για όλα όσα κατηγορείται σήμερα.
Το ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και με όσους βρίσκονται στη μουσική βιομηχανία, είπε ο επιχειρηματίας.
Υπενθυμίζεται πως ο Diddy βρίσκεται σήμερα στη φυλακή. Κατηγορείται μεταξύ άλλων για σεξουαλική κακοποίηση και σωματεμπορία. Ανάμεσα στα φερόμενα θύματά του είναι και παιδιά.
- Κικίλιας: Προτεραιότητά μας η προστασία και η ασφάλεια
- Τραμπ: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε νέα ηγεσία στο Ιράν»
- Εκπνέει η προθεσμία για τη νομιμοποίηση αυθαίρετων – Τι να κάνετε
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Οι 12 μήνες του «πλανήτη Τραμπ» και το «δόγμα» της Αθήνας
- Η πιο τρομακτική επίθεση στην Ιστορία – 100 Ρωσικά «ζόμπι» πήραν στο κυνήγι 7.000 Γερμανούς
- Λίβερπουλ – Μπέρνλι 1-1: Τέταρτο σερί ματς χωρίς «τρίποντο» οι «κόκκινοι», νίκη… Ευρώπης η Τσέλσι (2-0)
- Άγιος Παντελεήμονας: Έκρυβαν ναρκωτικά σε υδρορροή της εκκλησίας και τα διακινούσαν
- Ο Τραμπ δεν αποκλείει αποχώρηση από το ΝΑΤΟ λόγω της διαμάχης για τη Γροιλανδία – Μπορεί να το κάνει;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Γροιλανδία: Τι θα κληρονομήσει ο Τραμπ σε περίπτωση απόκτησής της [χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/01/ot_trump_greenland_panama-2-300x300.png)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442