Το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, το πρώτο από τα μεγάλα της βραδιάς, κέρδισε η Ντε’Βάιν Τζόι Ράντολφ για την ερμηνεία της στην ταινία «Τα Παιδιά του Χειμώνα».
Η Ντε’Βάιν Τζόι Ράντολφ με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε το χρυσό αγαλματίδιό της.
«Τόσα χρόνια ήθελα να είμαι διαφορετική και συνειδητοποίησα ότι το μόνο που έπρεπε είναι να είμαι ο εαυτός μου» είπε κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου της.
Πρόκειται για ένα από… τα πιο σίγουρα Όσκαρ της βραδιάς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.