Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όσκαρ 2024: Οι αστέρες θα γευματίσουν με πιάτα εμπνευσμένα από τον Οπενχάιμερ και την Barbie

Όσκαρ 2024: Οι αστέρες θα γευματίσουν με πιάτα εμπνευσμένα από τον Οπενχάιμερ και την Barbie

Όσον αφορά στα γλυκά ο σεφ της βραδιάς δήλωσε «ολόκληρη η σειρά των επιδορπίων μας είναι πραγματικά εμπνευσμένη από την Barbie, θέλαμε να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρώμα».

Μιλώντας στο Variety στο κόκκινο χαλί, ο Βόλφγκανγκ και ο γιος του, Μπάιρον Πακ, αποκάλυψαν ότι υπάρχουν πιάτα εμπνευσμένα από μερικούς από τους υποψήφιους για το βραβείο καλύτερης ταινίας – συμπεριλαμβανομένων των Barbie και Οπενχάιμερ.

Προς τιμήν του σκηνοθέτη του Οπενχάιμερ, Κρίστοφερ Νόλαν, ο Βόλφγκανγκ έβαλε έναν σεφ με έδρα το Λονδίνο να φτιάξει ένα παραδοσιακό μοσχαρίσιο Wellington με σάλτσα χρένου και σάλτσα Yorkshire.

Όσον αφορά στα γλυκά, «ολόκληρη η σειρά των επιδορπίων μας είναι πραγματικά εμπνευσμένη από την Barbie, θέλαμε να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρώμα». Οι σεφ αναβάθμισαν εμβληματικές λιχουδιές, όπως οι μπάρες Kit Kat και τα York peppermint patties.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

Το επίσημο μενού και ο σχεδιασμός του Governors Ball, που γιορτάζει την 65η χρονιά του, αποκαλύφθηκε την Τρίτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε έναν μεγάλο χώρο με ένα κυκλικό μπαρ και ένα γιγαντιαίο άγαλμα Όσκαρ στο κέντρο, με τραπέζια, καναπέδες και καρέκλες τοποθετημένα άτυπα περιμετρικά της αίθουσας.

Ο Αμερικανοαυστριακός σεφ – ο οποίος ηγείται μιας ταξιαρχίας 120 σεφ – θα σερβίρει ένα πλούσιο μενού, μεταξύ των οποίων και ιβηρικό ζαμπόν από την Cinco Jotas, το οποίο επέλεξε ο Πακ. «Κανείς δεν φτιάχνει ζαμπόν όπως οι Ισπανοί, και η Cinco Jotas το κάνει με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο σεφ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το μενού της εκδήλωσης εδώ και 30 χρόνια.

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024