Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όσκαρ 2024: Οι πιο καλοντυμένοι αστέρες στο κόκκινο χαλί

Όσκαρ 2024: Οι πιο καλοντυμένοι αστέρες στο κόκκινο χαλί

Παγιέτα, διαμάντια και παπούτσια Mary Jane κλέβουν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Τα Όσκαρ 2024 είναι επίσημα εδώ, με τους σταρ να έχουν ήδη αρχίσει να περπατούν στο κόκκινο χαλί ενόψει της τελετής. Μετά το περσινό «σαμπανιζέ» χαλί, τα βραβεία Όσκαρ αγκάλιασαν και πάλι ένα θρυλικό κόκκινο χαλί έξω από το Dolby Theatre στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Καθώς τα Όσκαρ ολοκληρώνουν τη φετινή σεζόν των βραβείων, μπορούμε να περιμένουμε διάσημα πρόσωπα να έρθουν ντυμένα με τις καλύτερες και πιο τολμηρές εμφανίσεις τους.

Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι σταρ του φετινού κόκκινου χαλιού.

Άνια Τέιλορ-Τζόι

Η Τέιλορ-Τζόι φόρεσε ένα εντυπωσιακό ασημί φόρεμα Dior με πλισέ λεπτομέρειες για τα βραβεία Όσκαρ 2024. Η πρωταγωνίστρια του Menu συμπλήρωσε την εμφάνισή της με διαμαντένια κοσμήματα, όπως ένα κολιέ με διαμάντια και ένα βραχιόλι με διαμάντια.

@enews Checkmate, #AnyaTaylorJoy just won the #Oscars.♟️ #AwardSeason ♬ original sound – E! News

Αμέρικα Φερέρα

Η πρωταγωνίστρια της Barbie, η οποία είναι υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, αγκάλιασε το ρόλο της με ένα ροζ φόρεμα με παγιέτες στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Η Φερέρα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα διαμαντένιο τσόκερ.

@marieclaire_la El look de #americaferrera en los #oscars es tan #barbie 💖💖💖 #americaferreraedit #americaferrerabarbie #barbie #barbiemovie #oscars #oscar #premiososcar #oscars2024 #premiososcar2024 #theoscars #theoscars #lososcars #fyp #fypシ ♬ Écoute Chérie – Vendredi sur Mer

Έμα Στόουν

Η Στόουν φόρεσε ένα πράσινο της μέντα στράπλες φόρεμα με peplum λεπτομέρεια για το κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός, η οποία είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε πρωταγωνιστικό ρόλο για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στην ταινία Poor Things, συνόδευσε την εμφάνισή της με ένα λιτό διαμαντένιο κολιέ.

@goss.ie Best Actress nominee Emma Stone has graced the red carpet ✨ #Oscars2024 ♬ original sound – Goss.ie

Billie Eilish

Η Eilish έφτασε στο κόκκινο χαλί με μια εμφάνιση εμπνευσμένη από σχολική στολή, η οποία περιελάμβανε μια ασπρόμαυρη καρό φούστα, ένα λευκό ψηλόμεσο πουκάμισο, ένα μαύρο σακάκι και λευκές κάλτσες και παπούτσια Mary Jane. Ακόμα, συνδύασε την εμφάνισή της με μια ασπρόμαυρη τσάντα Chanel.

@vogue.australia #BillieEilish drips out in #Chanel at the 2024 #Oscars ♬ original sound – 💌

Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον

Ο Τζόνσον επέλεξε ένα σατέν κοστούμι για την απονομή των βραβείων, το οποίο συνδύασε με ένα καφετί πουκάμισο από το ίδιο ύφασμα.

@lakw.tv Llegada a la alfombra roja de los Premios Oscar 2024 @The Rock #therock #therocksus #therockfans #lososcar2024 #oscar2024 #rock #theacademy #dwaynejohnson #premiososcar2024 #premios ♬ sonido original – La KW

Γιουτζίν Λι Γιανγκ

Ο Γιάνγκ έκανε μια δήλωση στο κόκκινο χαλί με μια κόκκινη φούστα σε στιλ ballgown και ένα ασορτί κρουαζέ σακάκι.

@entertainmenttonight Eugene Lee Yang goes bold red at the 2024 #Oscars. 😍❤️ #eugeneleeyang ♬ Beautiful things and DLMD – nathaellabat

Αριάνα Γκράντε

Η Γκράντε φάνηκε να εμπνέεται από την Μπάρμπι για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, με την τραγουδίστρια να καταφθάνει με ένα ροζ στράπλες φόρεμα με μια εντυπωσιακή peplum λεπτομέρεια.

@goss.ie Ariana Grande serving Glinda the Good Witch tonight 🫶🏼 #Oscars2024 ♬ original sound – Goss.ie

*Με πληροφορίες από The Independent | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024