Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν στην 5η θέση με 34 βαθμούς, οι Σερραίοι είναι 8οι με 23 πόντους.
Οι Βολιώτες 11οι με 16 και οι Αγρινιώτες 12οι με 15 βαθμούς.
Την Κυριακή (4/2) είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν πέντε παιχνίδια. Αυτό που ξεχωρίζει φυσικά είναι το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (21:00), με το οποίο ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική.
Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, στις 16:00 ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά, στις 17;30 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Λαμία. Στις 20:30 ο Ατρόμητος θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.
Πριν τα παιχνίδια της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 47 πόντους, ακολουθεί η ΑΕΚ με 45, με τον Παναθηναϊκό να είναι στην τρίτη θέση με 44 και τον Ολυμπιακό στην τέταρτη με 41. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν -1 από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μια υπόθεση που θα εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες στο CAS.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.