Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος – Παναιτωλικός 1-1: «Κόλλησαν» στην ισοπαλία

Βόλος – Παναιτωλικός 1-1: «Κόλλησαν» στην ισοπαλία

Βόλος και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Ενα αποτέλεσμα, όμως, που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

Βόλος και Παναιτωλικός αλληλοεξουδετερώθηκαν μένοντας στο 1-1 στο Πανθεσσαλικό για την 21η αγωνιστική της Super League.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη, αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στο τρίποντο που όποια ομάδα το έπαιρνε θα της έδινε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Δεν «χ»άρηκε κανείς στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Με φανταστικό σουτ ο Σενγκέλια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το δεύτερό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 15′, ο Μύγας σούταρε από καλή θέση, ο Στεργιάκης απέκρουσε και ο Χουάν Γκαρσία βγήκε πρώτος στο «ριμπάουντ» για την ισοφάριση.

Από το σημείο εκείνο ο ρυθμός του αγώνα άρχισε να πέφτει σταδιακά. Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες. Ωστόσο, τα πάντα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά ως προς τη ροή του αγώνα, όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2′) ο Καρέλης σούταρε, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Κόβατς τη βρήκε τόσο, όσο χρειαζόταν για να προσκρούσει στο δοκάρι και να φύγει μακριά από την εστία του.

Ο Βόλος, από την πλευρά του, είχε μία πολύ καλή στιγμή με κεφαλιά του Μωραϊτη στο 68′ μετά από άστοχη έξοδο του Στεργιάκη, όμως η μπάλα βγήκε στον Μάριο Οικονόμου και έφυγε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (81΄ Ντε Καμπς), Μπαριέντος (57΄ Τσοκάνης), Κόμπα (64΄ Μωραϊτης), Ασεχνούν, Ντέλετιτς (57΄ Ποπέσκου), Γκαρσία (81΄ Μπερτόγλιο)

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (57΄ Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (70΄ Τσιγγάρας), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (84΄ Χουάνπι), Καρέλης (84΄ Ζοάο Πέδρο), Σενγκέλια (84΄ Ντίας).

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024