Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Δεν είναι ακόμα στο 100% και ο Φατίχ Τερίμ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (4/2, 21:00).

Πολύ σοβαρό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό εν όψει ενός εκ των κρισιμότερων αγώνων της χρονιάς.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, αν και την περασμένη Πέμπτη (1/2) μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τελικώς προτιμήθηκε από τον Φατίχ Τερίμ να μην αγωνιστεί τελικά στο Κυριακάτικο ντέρμπι (4/2, 21:00) της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Σημαντική απουσία για τον Παναθηναϊκό, που χάνει τον πρώτο του σκόρερ.

Δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του ο Έλληνας φορ και γι’ αυτό ο Τούρκος τεχνικός προτιμάει να μην ρισκάρει να πάθει νέα υποτροπή ο αρχισκόρερ του και να χάσει και τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τους Σπόραρ και Βέρμπιτς, η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή το μεσημέρι, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Τερίμ, ο οποίος δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι.

Με περιγραφή τελικά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ανατροπή δεδομένων όσον αφορά το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (4/2, 21:00) που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, καθώς τελικά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα γίνει κανονικά με περιγραφή.

Η ΠΟΕΣΥ ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/2) πως επρόκειτο να γίνει απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων της COSMOTE TV, όμως μετά την προφορική δέσμευση της διοίκησης του Μέσου για άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με θέμα τη νέα σύμβαση εργασίας των δημοσιογράφων του καναλιού, η απεργία οδηγήθηκε σε αναστολή.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από το ντέρμπι «αιωνίων» από την πλατφόρμα της Cosmote TV θα μεταδοθούν και οι αναμετρήσεις ΟΦΗ – Κηφισιά (16:00) και ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (17:30) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024