Για τους Έλληνες celebrities και το αστρολογικό μέλλον τους μίλησε ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.
«Η Ελένη Τσολάκη έχει φίλους και αντίπαλους. Θα μείνει σίγουρα στην τηλεόραση. Η Ζήνα Κουτσελίνη ίσως αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Είναι άξια και έχει μέλλον. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο ταύρος που δεν χαμπαριάζει. Έχει το κοινό της που την ακολουθεί και μπορεί να αλλάξει και τηλεοπτική στέγη», είπε αρχικά ο Κώστας Λεφάκης.
«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έχει τύχη όσο θα έπρεπε. Έχει μέλλον στην τηλεόραση. Ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει αλλαγές στη ζωή του, θα παραμείνει στην τηλεόραση άλλα σε άλλο κανάλι. Το 2025 για τη Ναταλία Γερμανού θα είναι καθοριστικό. Ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθεί να βρει μία άλλη φόρμα. Έκλεισε ο κύκλος πραγμάτων που έκανε. Ο Μάρκος Σεφερλής μία μπαίνει μία βγαίνει από την τηλεόραση. Έχει μέλλον στο θεατρικό σανίδι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει τηλεοπτικά, άλλα λίγο αργότερα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το 2024 θα πρέπει να πάρει αποφάσεις. Μπορεί να αλλάξει είδος εκπομπής», συμπλήρωσε ο αστρολόγος.
Και συνέχισε ο Κώστας Λεφάκης: «Για τη Μαρία Κορινθίου είναι μία πολύ σημαντική χρονιά που θα δοκιμαστεί. Θα αντιμετωπίσει δυσκολίες το 2024. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρέσει πολύ στις γυναίκες. Δεν θα μείνει έκτος τηλεόρασης. Η Φαίη Σκορδά μπορεί να παραμείνει στον ΣΚΑΙ. Θα έχει πρόταση και από άλλο κανάλι. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η αδικημένη της τηλεόρασης. Είναι περισσότερο άτυχη και όχι ακατάλληλη για τηλεόραση. Η Ιωάννα Μαλέσκου θα επιστρέψει τηλεοπτικά τον Σεπτέμβριο του 2024».
Ο Κώστας Λεφάκης αποκάλυψε πως, θα επανεκδώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ζωδιακός κύκλος».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.