Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Να τι κάνει το κάθε ζώδιο πραγματικά ευτυχισμένο

Ζώδια: Να τι κάνει το κάθε ζώδιο πραγματικά ευτυχισμένο

Εσείς τα γνωρίζετε;

«Για άλλους είναι μια αγκαλιά, για άλλους ένα ρήμα, για άλλους είναι ένα νησί ριγμένο μες στο κύμα…», όπως λέει το τραγούδι «Είδα την ευτυχία».

Η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα, που για τον καθένα είναι διαφορετικά. Αυτή άλλωστε είναι και η μαγεία της.

Για άλλους ευτυχία είναι ένα φιλί, ένα χαμόγελο, για άλλους μια αγκαλιά, μια βόλτα με καλή παρέα.

Τώρα, βέβαια, ανάλογα με το ζώδιό σου, υπάρχουν και μερικά συγκεκριμένα πράγματα, που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο και χαρούμενο, που ίσως να μην τα γνώριζες μέχρι σήμερα.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να μάθεις τί κάνει κάθε ζώδιο ευτυχισμένο, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΚΡΙΟΣ

Όταν κάνεις ότι σου λέει, τα νέα ξεκινήματα, οι προκλήσεις, οι μικρές και μεγάλες νίκες της ζωής, η επαφή με την φύση, η γυμναστική, η αδρεναλίνη, ένα ειλικρινές χαμόγελο.

ΤΑΥΡΟΣ

Να τον προσέχουν, να τον φροντίζουν, το φαγητό, οι πιστοί φίλοι, το να συμφωνούν όλοι μαζί του, η επικράτηση της άποψης του, ο ύπνος, τα ωραία πράγματα-άνθρωποι, μια αγκαλιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Tα ψώνια, μια καλή κουβέντα με φίλο, να διαβάζει ένα βιβλίο ή να βλέπει μια ταινία, ο αμοιβαίος ενθουσιασμός και τα κοινά ενδιαφέροντα με κάποιο πρόσωπο, το φλερτ, οι εκδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η ειλικρίνεια, το σπίτι του, η ελευθερία της έκφρασης, το να μπορεί να δημιουργεί χωρίς φραγμό, ο έρωτας, η μουσική, μια βόλτα, ο χρόνος για τον εαυτό του.

ΛΕΩΝ 

Να αναγνωρίζουν την αξία του, ο σεβασμός, η καλή παρέα, το να δίνει στους άλλους, η δυνατή αγάπη με πάθος, η θάλασσα, η διακοπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η εκπλήρωση όλων των ονείρων, ο ελεύθερος χρόνος, το καλό χιούμορ, η παρέα με ωραία μυαλά, τα ζώα, η αίσθηση ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, η καλοσύνη.

ΖΥΓΟΣ  

Μια ημέρα χωρίς πίεση και υποχρεώσεις, τα ψώνια, η ζωή χωρίς haters, οι ανέσεις, το φαγητό, μια βραδιά με φίλους, εκδρομές στη φύση, ένας καλός σύντροφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Το σεξ, το να βρει κάποιον που να έχει τις ίδιες αρχές στη ζωή με εκείνον, οι μικρές στιγμές τρυφερότητας, το αβίαστο γέλιο, η ραστώνη, το καλοκαίρι, η παρουσία συγκεκριμένων ανθρώπων στη ζωή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τα ταξίδια, οι αποδράσεις, το να βρει κάποιον που να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα, το φαγητό, το γέλιο, η επαφή με τη φύση, το χόμπι του, το να έχει δίκιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα, η οικογένειά του, μια σταθερή σχέση, το να τον περιποιούνται, η αίσθηση ότι μπορεί να κάνει το οτιδήποτε, η θάλασσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μια ημέρα απόλυτης ξεγνοιασιάς, οι φίλοι του, οι ξεχωριστοί άνθρωποι στη ζωή του, οι ευχάριστες εκπλήξεις, τα παιχνίδια με φίλους, το φλερτ.

ΙΧΘΥΣ 

Το να κάνει κάποιον άλλον ευτυχισμένο, μία ημέρα ηρεμίας και χαλάρωσης, το μασάζ, να ακούει την αγαπημένη του μουσική, το φαγητό με ένα πρόσωπο που αγαπάει, ο χορός, το να μην έχει να κάνει τίποτα.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024