Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχονται καρμικές αλλαγές το 2024 - Τα ζώδια που θα μπουν σε σχέση

Έρχονται καρμικές αλλαγές το 2024 – Τα ζώδια που θα μπουν σε σχέση

Τι θα φέρει η νέα χρονιά για τα ζώδια;

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Ιανουάριος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

Δες παρακάτω αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα:

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να μη βιάζεσαι να μπεις σε μια σχέση, αυτό τον μήνα, όμως οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια για σένα και είναι πολύ πιθανό ένας/μία που σε ελκύει πολύ να είναι και το άτομο που θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να το βλέπεις, ξανά και ξανά και να κολλήσεις μαζί του για τα καλά. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σου θα τραβάς άτομα που θέλουν να παίξουν ρόλο στη ζωή σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σεξ δε θα σου λείψει, αφού ο Άρης θα περάσει στον 2ο οίκο σου, στις 4/1, οπότε θα σου βγάλει κι αρκετό πάθος. Με την Αφροδίτη από τις 23, επίσης, στο 2ο σου, τότε είναι που θα θέλεις να αράξεις σε μια αγκαλιά για να ξεχειμωνιάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κι εσύ αυτόν τον μήνα συγκεντρώνεις τις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις σχέση, αφού ο έρωτας διεκδικεί μεγάλο κομμάτι της ζωής σου και με την Αφροδίτη παρούσα, από τις 29/12, στον 7ο ηλιακό σου οίκο έχεις όλες τις προϋποθέσεις να ζευγαρώσεις. Αν ήδη έχεις βρει το ταίρι σου, τότε πολύ πιθανό αυτόν τον μήνα να αποφασίσετε να ενώσετε για τα καλά τις ζωές σας, με μια επισημοποίηση της σχέσης σας ή μια συμβίωση. Από την άλλη, κι ο Άρης στον 8ο οίκο σου δίνει έντονη σεξουαλικότητα και τάση για καυτές νύχτες, ενώ στις 23 που θα περάσει κι η Αφροδίτη εκεί, θα σου βγάλει την ανάγκη να έχεις κάθε βράδυ το άτομο που σε ξετρελαίνει.

ΛΕΩΝ
Από τις 29/12, η Αφροδίτη είναι στον 5ο οίκο σου, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να φτιάξεις μια όμορφη σχέση, με κάποιον/α που θα γνωρίσεις τότε. Εάν ήδη έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε, πολύ σύντομα ο ένας θα γίνει απαραίτητος στον άλλο και δε θα ξεκολλάτε με τίποτα. Το πάθος αλλά και η θετική ενέργεια θα ξεχειλίζουν και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να είστε μαζί, όχι μόνο για να διασκεδάζετε και να ξενυχτάτε. Κι αν δεις ότι η άλλη πλευρά διστάζει να το προτείνει, πάρε εσύ την πρωτοβουλία για να ακούσεις το πολυπόθητο «ναι».

ΤΑΥΡΟΣ
Από τις 29/12, η Αφροδίτη βρίσκεται στον 8ο οίκο σου, η οποία θα σου φέρει ένα καινούργιο ειδύλλιο, που θα σε ξεσηκώσει και ξαφνικά να δαγκώσεις τη λαμαρίνα για τα καλά. Το πιο πιθανό είναι να μη θέλεις να περάσεις στιγμή μακριά από το πρόσωπο που σε συναρπάζει. Από την άλλη, τα… πεσίματα που θα σου γίνουν θα είναι αρκετά και επίμονα και δύσκολα θα αντισταθείς κι αν τρυπώσει κάποιος/α στην καρδιά σου, δε θα βγαίνει με τίποτα. Μην ξεχνάς ότι έχεις τον Δία πάνω σου που θα κάνει… δουλίτσα και θα φροντίζει εσύ του α’ δεκαημέρου να μην κακοπέσεις. Το να πετύχεις λίρα 100 είναι θέμα χρόνου!

*Πηγή astrology.gr

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024