Ο σοβαρός τραυματισμός του Βαλεντίν Ρονζιέ φέρνει εξελίξεις στη Μαρσέιγ, με τον Γιαν Εμβιλά να φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Τζενάρο Γκατούζο.
Παραμονές της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η Μαρσέιγ υπέστη σοβαρό πλήγμα καθώς χάνει για μεγάλο διάστημα έναν από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές της. Ο λόγος για τον Βαλεντίν Ρονζιέ ο οποίος υπέστη μικρή ρήξη οστού στο αριστερό του γόνατο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Ο Γάλλος άσος, που σε έναν μήνα θα κλείσει τα 29 του χρόνια, υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες και οι Μασσαλοί έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν για παίκτη καθώς τον Ιανουάριο αναμένεται να χάσουν και τους Ουναχί, Γκεγέ λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Έτσι λοιπόν στο τραπέζι φαίνεται πως έπεσε ένα όνομα-έκπληξη.
Τώρα η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να παρθεί η απόφαση αν θα προχωρήσει η Μαρσέιγ για την απόκτησή του ή θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Ο Εμβιλά έχει αγωνιστεί στη Ligue 1 με τις φανέλες των Ρεν και Σεντ Ετιέν κατά το παρελθόν και είναι πολύ θετικός στο να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.