Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νούνο Εσπίριτο Σάντο: O Μr. 24.000.000 ευρώ από αποζημιώσεις απόλυσης (pics)

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: O Μr. 24.000.000 ευρώ από αποζημιώσεις απόλυσης (pics)

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετά τη Γουλβς μπορεί να μην έχει «στεριώσει» πουθενά, όμως τουλάχιστον βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει.

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αποτελεί παρελθόν και από την Αλ Ιτιχάντ στη Σαουδική Αραβία, στην οποία είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2022. Ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε μετά από μια ανεπιτυχή πορεία αποτελεσμάτων που κορυφώθηκε σε μια σύγκρουση στα αποδυτήρια με τον αρχηγό της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, που έκανε σπουδαίες σεζόν στον πάγκο της Γουλβς πριν μερικά χρόνια πλήρωσε τις κακές εμφανίσεις, αλλά και την άγρια ​​λεκτική κόντρα που είχε με το μεγάλο αστέρι της ομάδας του.

Ο Νούνο Εσπίριτο αποχώρησε έχοντας μόλις δύο νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, όμως παρότι έφυγε σχετικά πρόωρα και αφήνοντας ανεκπλήρωτο το έργο του μόνο παραπονεμένος δεν θα είναι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα χρήματα που θα πάρει ως αποζημίωση από την Αλ Ιτιχάντ, αφού θα είναι για άλλη μια φορά ένα τουλάχιστον εντυπωσιακό ποσό.

Προκαλούν… ίλιγγο τα ποσά

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ρούντι Γκαλέτι, ο Πορτογάλος αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 7.500.000 ευρώ από τους Σαουδάραβες ως αποζημίωση για την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους. Αυτόματα τα χρήματα που θα λάβει για την απόλυση του θα τον ορίσουν και ως τον «Mr. αποζημίωση» των πάγκων, αφού μέσα σε λίγα χρόνια θα έχει βάλει στον λογαριασμό του από αποχωρήσεις πάνω από 23.000.000 ευρώ.

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δύο χρόνια πριν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ και «έχτισαν» ένα πρότζεκτ μακροπρόθεσμο και μεγαλόπνοο, που φυσικά περιελάμβανε μεγάλο συμβόλαιο του Ντάνιελ Λέβι με τον Πορτογάλο. Η συνεργασία των δύο πλευρών πήγε περίπατο όμως λόγω της κάκιστης εικόνας των «σπιρουνιών», ο Σάντο απολύθηκε και πήρε το «τρελό» ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν βάλει κανείς κάτω και το γεγονός ότι αποχώρησε μετά από τέσσερα χρόνια από τη Γουλβς, το καλοκαίρι πριν αναλάβει την Τότεναμ, τότε θα ανέβει κι άλλο το ποσό. Ο Νούνο έλυσε κοινή συναινέσει τότε το συμβόλαιο του, όμως μοιάζει δεδομένο ότι θα έλαβε κάποια χρήματα έστω λίγα ως αντίτιμο. Φυσικά έχει απολυθεί και από την Πόρτο, αλλά χωρίς να δεσμεύεται με μεγάλο συμβόλαιο, πίσω στο 2017, αλλά και από τη Βαλένθια ακόμη πιο πίσω στο 2015.

Συνολικά στην καριέρα του έχει τέσσερις απολύσεις, όμως στις δύο πιο πρόσφατες έχει εισπράξει περισσότερα χρήματα από όσα είχε συμφωνήσει. Γενικότερα, ποτέ δεν είναι θετικό ότι κάποιος απολύεται και σίγουρα δεν κάνει κάτι καλά, όμως στην περίπτωση του Νούνο, οικονομικά σίγουρα ισχύει το αντίθετο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024