Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Όλα ανοιχτά για την πρόκριση (vids)

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Όλα ανοιχτά για την πρόκριση (vids)

Μπάγερν και Ρεάλ έμειναν στο 2-2 στο Μόναχο και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας για τον τελικό.

Ματσάρα χωρίς νικητή στην «Allianz Arena» και όλα ρευστά για τον τελικό του Champions League! Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στον πρώτο ημιτελικό και θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (8/5).

Η ισοπαλία αφήνει τα πάντα ανοιχτά, όσον αφορά στην πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 39ο δευτερόλεπτο, όμως ο Λούνιν σταμάτησε τον Λιρόι Σανέ σε τετ α τετ από πλάγια θέση. Το πρώτο 20λεπτο της Μπάγερν ήταν εξαιρετικό, αλλά «άσφαιρο» και η Ρεάλ στην πρώτη μεγάλη έμπνευση των αστεριών της πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Στο 24′ η καταπληκτική κάθετη πάσα του Κρόος, έκοψε στα… δύο την άμυνα της Μπάγερν κι ο Βινίσιους με ένα τομερό σπριντ κι ένα εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0 για τους «μερένχες».

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν πολύ ψηλά τη Ρεάλ και η τακτική τους είχε αποτέλεσμα. Στο 53′ ο Σανέ πήρε την μπάλα από πλάγια δεξιά μετά την πάσα του Λάιμερ και με ένα καταπληκτικό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 56′ ο Μουσιάλα ανατράπηκε καθαρά απ’ τον Βάθκεθ κι ο Κέιν δεν αστόχησε απ’ την άσπρη βούλα στο 57′ δίνοντας προβάδισμα στην Μπάγερν.

Η Ρεάλ όμως δεν το έβαλε κάτω. Μία εξαιρετική συνεργασία του Βινίσιους με τον Ροντρίγο, έφερε σε θέση βολής τον δεύτερο, όμως πριν εκτελέσει προ του Νόιερ, ανατράπηκε απ’ τον Κιμ. Ο Βινίσιους πήρε πάνω του την εκτέλεση του πέναλτι, ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στο 84ο λεπτό κι όλα πλέον θα κριθούν σε οκτώ μέρες στη Μαδρίτη.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ντάιερ, Κιμ, Μαζραουί, Λάιμερ, Γκορέτσκα (46’ Γκερέιρο), Σανέ, Μουσιάλα, Μίλερ (80’ Γκνάμπρι), Κέιν

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Νάτσο (65’ Καμαβινγκά), Ρίντιγκερ, Βάθκεθ, Μεντί, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Κρόος (76’ Μόντριτς), Ροδρίγο (87’ Χοσέλου), Μπέλινγκχαμ (76’ Μπραΐμ Ντίαθ), Βινίσιους

Sports in

Ολυμπιακός Κ15 – ΠΑΟΚ Κ15 0-1: Πήραν το πρωτάθλημα στους Παίδες οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Superleague K15 επικρατώντας του Ολυμπιακού 1-0 με γκολ του Τοπαλίδη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024