Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Φορτούνης για Μεντιλίμπαρ: «Αυτά άλλαξε ο κόουτς…»

Ο Κώστας Φορτούνης αποκάλυψε στο in την μεγάλη αλλαγή που έφερε στον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την άφιξή του στην ομάδα.

Εκεί που όλα έδειχναν χαμένα τον Φεβρουάριο, ο Ολυμπιακός έφτασε τέλη Απρίλη όχι μόνο να είναι μέσα στο πρωτάθλημα (με 3 νίκες μάλιστα κατακτά το τρόπαιο) αλλά να διεκδικεί και μια ιστορική πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό. Στον τελικό του Europa Conference League.

Μεγάλο ρόλο στην μεταμόρφωση του Ολυμπιακού έπαιξε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Κώστα Φορτούνη να εξηγήσει τι άλλαξε ο Βάσκος τεχνικός και βλέπουμε μια διαφορετική εικόνα των «ερυθρολεύκων». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε αποκλειστικά στο in κι αναφέρθηκε στο ένα πράγμα που έφερε στα αποδυτήρια και στη νοοτροπία της ομάδας.

«Μας έχει φέρει την αύρα του νικητή, την οποία είχαμε χάσει. Δεν μπαίναμε μέσα και λέγαμε ότι εμείς είμαστε το αφεντικό και ότι πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ανεξαρτήτως, είτε παίζουμε Ελλάδα είτε στην Ευρώπη. Αυτή την στιγμή το έχουμε αυτό».

«Θεωρούμε τον εαυτό μας καλύτερο»

Αυτή η αλλαγή στη νοοτροπία βγαίνει και στο γήπεδο και σύμφωνα με τον Κώστα Φορτούνη όσο οι παίκτες έχουν αυτή το mindset, τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν.

«Με όποιον και να παίζουμε θεωρούμε τον εαυτό μας καλύτερο από τον αντίπαλο. Οπότε είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε και μακάρι να συνεχίσουμε με αυτήν αύρα και με αυτήν την αυταπάρνηση», κατέληξε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων».

Sports in

Ο Ματέο υποκλίθηκε στον Μπαρτζώκα: «Είναι ηγέτης, έχει βάλει τη σφραγίδα του στον Ολυμπιακό»

Ο Τσους Ματέο μίλησε για τον ημιτελικό της Euroleague μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024