Ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί αποτελεί το έκτο μεταγραφικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν το βράδυ της Κυριακής (06/8) την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 30χρονο φορ.
Ο Μαροκινός άσος αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στη συνέχεια, παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά:
«Καταρχήν είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ στον Ολυμπιακό που είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα φέτος.
Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα που παίζει κάθε χρόνο για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι φίλος μου, έχω παίξει μαζί του στην εθνική ομάδα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και εύχομαι να κάνουμε όμορφα πράγματα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Η Χάποελ Τελ Αβίβ επέστρεψε στις νίκες μετά την επικράτηση επί της Μακάμπι Ραανανά με 98-75 και ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε δηλώσεις μετά το θετικό αποτέλεσμα.
Ένα επικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στο All Star Game, όταν ο Καρλ Άντονι Τάουνς εμφανίστηκε με σακάκι που απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο και ο Γιόκιτς δεν το άφησε ασχολίαστο,