Ελένη Φιλίνη: «Θέλει ο άλλος να είμαι 150 χρονών… ε τότε 150 είμαι»
Η ηθοποιός μιλάει για τον χρόνο, πόσο την επηρεάζει και τα σχόλια που εισπράττει για την εικόνα της.
Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο και μίλησε για τον λόγο που δεν αναφέρει ποτέ την ηλικία της
Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν θέλεις να αποκαλύπτεις την ηλικία σου, για ποιο λόγο;
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει και ο Ντίνος Ηλιόπουλος που ξεκίνησα μαζί του τότε: «Ελένη, μην λες την ηλικία σου. Όταν μεγαλώσεις θα λες εσύ την ηλικία σου, δεν θα σε πιστεύουν και θα σου βάζουν και πέντε χρόνια. Μην τη λες, ο καθένας θα λέει ό,τι θέλει για σένα».
Ο χρόνος είναι σχετικός για όλους τους ανθρώπους. Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και να βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες. Μου φαίνεται αδιάκριτο να ρωτάς μια γυναίκα πόσων χρονών είναι. Θα σου πω ένα αστείο περιστατικό.
Ήμουν στο ΔΗΠΕΘΕ στη Λαμία και παίζαμε σε μια παράσταση του Ψαθά με τεράστια επιτυχία. Έρχεται ένας συνάδελφος και μου λέει: «Δεν μπορείς να φανταστείς πώς σε ζηλεύουν κάποιοι. Μια γνωστή μας τώρα έλεγε ότι είσαι 60 χρονών» και τότε ήμουν 30! Όπως επίσης μ’ έχει κουράσει απίστευτα η ατάκα «πώς κρατιέστε». Καταντάει σαχλό πια! Επειδή ξεκίνησα πάρα πολύ μικρή, ο καθένας λέει ό,τι θέλει για την ηλικία μου, οπότε αποφάσισα να μην λέω τα χρόνια μου. Θέλει ο άλλος να είμαι 150 χρονών… ε τότε 150 είμαι (γέλια)!
Ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς σου πιστεύεις; Όλοι λένε ότι η Ελένη Φιλίνη είναι αγέραστη…
Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω. Κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο που είχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κάνει καταχρήσεις και κραιπάλες στη ζωή μου. Στα μπουζούκια που πήγαινα, έφευγα στο πρώτο πρόγραμμα. Δεν είμαι του ξενυχτιού γενικά και επίσης δεν είμαι ένας άνθρωπος που είχα φθόνο και ζήλια, αυτά σε τρώνε. Κοίταζα πάντα να κάνω τη δουλίτσα μου και δεν ασχολούμουν με το τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι ήταν η φύση μου πάντα.
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2006 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)











![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-150x85.jpg)
























![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442