Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο έρωτας στο νησί είναι λίγο δύσκολος, για αυτό έρχομαι Αθήνα»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο έρωτας στο νησί είναι λίγο δύσκολος, για αυτό έρχομαι Αθήνα»

«Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας» είπε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για όλη του τη ζωή αλλά και για την απόφαση να ζήσει στην Αίγινα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την απόφασή του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και την πατρότητα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT», εξήγησε αρχικά, πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός αφήνοντας τη Νομική αλλά και πώς πήρε την απόφαση να ζήσει μόνιμα στην Αίγινα.

«Η πρώτη καραντίνα με βρήκε στην Αίγινα. Εκεί κατάλαβα πως εμένα αυτή η ζωή μου αρέσει. Δεν έχω νιώσει ότι έχω αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα, ίσα ίσα θα ήθελα και περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

«Τώρα πηγαινοέρχομαι πολύ στην Αθήνα και δεν μου αρέσει. Ίσως να έχω αποτραβηχτεί λίγο από τον ρόλο του ηθοποιού. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να παίξω, δεν μου λείπει. Ο έρωτας στο νησί είναι λίγο δύσκολος. Για αυτό έρχομαι Αθήνα» πρόσθεσε.

Photo: Glomex

Σχετικά με την προσωπική του ζωή είπε: «Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία και σε αυτή την κατάσταση που είμαι, είναι λίγο διαφορετικός. Έχω κλείσει τα πενήντα, οπότε είναι λίγο διαφορετικός ο έρωτας από ό,τι ήταν στα 20. Αν είναι να έρθει στη ζωή μου, θέλω να έρθει χωρίς ταλαιπωρία και δράματα. Αν μπορεί να έρθει και να κουμπώσει στην ομορφιά και τη γαλήνη της νησιωτικής ζωής, καλώς να έρθει. Θέλω τη συντροφικότητα, αλλά θέλω και την ησυχία μου, χωρίς μανούρα και καβγάδες».

«Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας, μοιάζω λίγο και με τα γατιά που έχω, τα οποία είναι ανεξάρτητα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Δείτε τη συνέντευξή του 

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024