Δέσποινα Μοιραράκη: Ένας χρόνος από τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη – Συγκινημένη στο μνημόσυνο του συζύγου της
Η επιχειρηματίας έφτασε στον ναό συνοδευόμενη από τον γιο της, Γιώργο.
Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/6) το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Γιάννη Κοντούλη.
Ο ναύαρχος εν αποστρατεία πάλευε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.
Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του και η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έχει πάψει να τιμά τη μνήμη του συζύγου της.
Συνοδευόμενη από τον γιο της, Γιώργο, η επιχειρηματίας έφτασε στον ναό. Εμφανώς συγκινημένη και ντυμένη στα μαύρα έδωσε το «παρών» στο μνημόσυνο και έδειξε πως ο πόνος της είναι αβάσταχτος.
«Μου λείπει η παρουσία του, η στήριξή του, το αγέρωχο ανάστημά του, το βλέμμα του που ήταν γεμάτο αγάπη, θαυμασμό και προστασία για μένα. Με συνόδευε παντού και ποτέ δεν με άφηνε. Δεν ξέρω γιατί μου τον στέρησε ο Θεός αυτόν τον άνθρωπο», είχε δηλώσει η ίδια για την απώλεια του Γιάννη Κοντούλη από το πλευρό της.
Δείτε τις φωτογραφίες από το μνημόσυνο

Η ανάρτησή της στο Instagram
Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε στον σύζυγό της και του ευχήθηκε «καλό παράδεισο».
Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες τους και έγραψε χαρακτηριστικά:
«24/6/2022-24/6/2023
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος!
Ναύαρχε μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου ευχαριστώ το Θεό που ήρθες κ γέμισες τη ζωή μου με ευτυχία έστω κ για τόσο λίγο (15 χρόνια)
Σε ευχαριστώ που με αγάπησες
Καλό Παράδεισο!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Αυτό το καλοκαίρι κάθε βραδιά μεταμορφώνεται σε μία κινηματογραφική εμπειρία με την Xiaomi TV S Mini LED Series 2026
- ΗΠΑ: Η «δίψα» για data centers… συρρικνώνει λίμνες – Οι εντυπωσιακές συμπτώσεις
- Ο Μπρους Λι πέθανε ξαφνικά στο απόγειο της καριέρας του – Οι τελευταίες ημέρες της ζωής του
- Απέναντι στους εμπόρους πτυχίων χρειάζονται πολιτικές όχι συνθήματα
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442