Η ήττα της Μπάγερν έφερε νεύρα και… ξύλο μεταξύ παικτών!
Έντονο εκνευρισμό φαίνεται πως προκάλεσε η ήττα της Μπάγερν από τη Σίτι (3-0) στο Champions League, με δύο παίκτες των Βαυαρών να πιάνονται στα χέρια μετά το ματς.
Κάτι δεν πάει καλά με τη φετινή Μπάγερν Μονάχου. Αγωνιστικά οι Βαυαροί δεν είναι τόσο κραταιοί εντός των τειχών όπως μας έχουν συνηθίσει (αποτέλεσμα η πρόωρη απόλυση Νάγκελσμαν), ενώ και στο Champions League όλα δείχνουν πως δεν θα καταφέρει να υπερβεί το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι στους «8» της διοργάνωσης.
Η κατά κράτος ήτα της Μπάγερν από τη Σίτι στο Etihad με το καθαρό 3-0, αφήνει λίγα περιθώρια ελπίδας για τους παίκτες του Τόμας Τούχελ. Σαν να μην έφτανε αυτό, προκάλεσε και… ενδοοικογενειακό θέμα στην πρωτοπόρο της Bundesliga.
Όπως αναφέρει η Bild, Σανέ και Μανέ είχαν μια έντονη διαφωνία για μια φάση κατά τη διάρκεια του αγώνα και αμέσως μετά τη ληξη του ο Σενεγαλέζος παραπονέθηκε στον συμπαίκτη του για τον τρόπο που του μίλησε. Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε και τελικά ο Μανέ χτύπησε στο πρόσωπο τον Σανέ!
Οι συμπαίκτες τους γρήγορα μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν, με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ να απομακρύνεται από τον χώρο του συμβάντος. Άτομα που ήταν μπροστά στο συμβάν λένε πως έμεινε σημ,αδι στο χείλος του Σανέ από το χτύπημα που δέχτηκε, αλλά ως ώρας κανένα στέλεχος της Μπάγερν δεν έχει τοποθετηθεί επ’ αυτού του θέματος.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Σερβία και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τις δύο θητείες του, αλλά και στο Βασίλη Σπανούλη και τα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Άρης τα βρήκε με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του Καμερουνέζου χαφ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 1.300.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.