Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευχάριστα νέα για τους Μπακς – Έρχονται ενισχύσεις ενόψει playoffs

Ευχάριστα νέα για τους Μπακς – Έρχονται ενισχύσεις ενόψει playoffs

Οι Μπακς προετοιμάζονται για τα playoffs του ΝΒΑ και την κόντρα με τον νικητή των play in, με μια ευχάριστη εξέλιξη να τονώνει το ηθικό ενόψει της συνέχειας

Οι Μιλγουόκι Μπακς έδειξαν σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοσή τους και κατάφεραν να τερματίσουν στην κορυφή της Ανατολής στην κανονική περίοδο. Τώρα μέσα από τη διαδικασία των play in περιμένουν να μάθουν ποιον από τους Μαϊάμι Χιτ, Τορόντο Ράπτορς ή Σικάγο Μπουλς θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των playoffs.

Σε όλη αυτή την πορεία οι Μπακς δεν είχαν σε σταθερή βάση τη βοήθεια του Κρις Μίντλετον, «διόσκουρου» του Αντετοκούνμπο όλα αυτά τα χρόνια και κομβικό παίκτη στην χρονιά κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο 31χρονος σμολ φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς και πρόλαβε φέτος να εμφανιστεί σε 33 μόλις παιχνίδια με μέσο όρο 15.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ.

Ο τελευταίος τραυματισμός του μάλιστα στο γόνατο, είχε προβληματίσει πολύ τον οργανισμό των Μπακς καθώς το ενδεχόμενο να μην προλάβαινε καν τα playoffs ήταν πολύ πιθανό. Τα τελευταία νέα ωστόσο όπως έρχονται από τον Κρις Οβτσάρσκι του Milwaukee Journal Sentinel, αναφέρουν πως ο Μίντλετον κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβει να βοηθήσει την ομάδα του.

Μπορεί να μην έβγαλε όλη την τελευταία προπόνηση της ομάδας του, αλλά η κατάστασή του βελτιώνεται συνεχώς και όπως δήλωσε και ο προπονητής των Ελαφιών, Μάικ Μπούντενχολζερ: «Θα κάνει ατομική δουλειά, θα σηκώσει βάρη, θα προπονηθεί ξανά ατομικά σήμερα (12/4). Αν όλα πάνε καλά, σχεδιάζουμε να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη (13/4)».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024