Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδύεται τον Ορέστη Αντωνιάδη, ένα γυμναστή από το Περιστέρι, ο οποίος φτάνει στη Μάνη για διακοπές. Ωστόσο, η μοίρα για εκείνον έχει άλλα σχέδια, καθώς στη συνέχεια θα αποφασίσει να παρατείνει τη διαμονή του, με την παρουσία του όμως να ταράζει τα νερά της τοπικής κοινωνίας.
«Σήμερα ξεκινάμε με το καλό στη «Γη της Ελιάς». Ο Ορέστης φτάνει στη Μάνη και αρχίζει σιγά σιγά να εγκλιματίζεται. Κάνει διακοπές στη Μάνη, αλλά στη συνέχεια θα αλλάξει το σκεπτικό του».
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής εάν ο ρόλος του θα γνωρίσει τον έρωτα στη Μάνη, ενώ δήλωσε πως ανυπομονεί να μάθει περισσότερα για την εξέλιξη της πλοκής, καθώς ο ήρωας που υποδύεται αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα της σειράς και να πυροδοτήσει εξελίξεις.
Με αγκάλιασαν όλοι
«Έχω περιέργεια και ενδιαφέρον να δω πως βγήκε. Αισθάνθηκα πολύ άνετα με τη «Γη της Ελιάς», γιατί με πολλά πρόσωπα συνεργαστήκαμε στο «Τατουάζ». Έχει πολλές ωραίες προσθήκες και πίσω από τις κάμερες, αλλά και το cast είναι πολύ ωραίο στη συνεργασία μας και με αγκάλιασαν. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί τους», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας