Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gotham Knights: Η σειρά που έπιασε απρόσμενα κορυφή

Gotham Knights: Η σειρά που έπιασε απρόσμενα κορυφή

Τι συμβαίνει με το Gotham Knights και μιλάνε όλοι για αυτό; Η σειρά που άγγιξε τα θηρία του HBO και απέκτησε φανατικό κοινό.

Η αναρρίχηση του «Gotham Knights» στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων σειρών για αυτή την εβδομάδα ήταν κάτι που δεν φάνηκε να περίμενε κανείς.

Με τις σειρές «The Last of Us» και «Succession» να αποτελούν τις πιο επιτυχημένες σειρές του HBO, η αναρρίχηση του «Gotham Knight» μέσα στην τριάδα του HBO Max ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Το κοινό την υποδέχτηκε αρχικά αρκετά υποτονικά. Με τον καιρό, όμως, το «Gotham Knights» απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό και γνώρισε απροσδόκητη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο που όλοι πλέον μιλάνε για τη σειρά από το The CW που κατάφερε να βρει τον δρόμο της και να κυριαρχεί στις προτιμήσεις του κοινού.

Μπορεί αρκετοί αρχικά να μην είχαν ενθουσιαστεί με την ιδέα. Όμως το «Gotham Knights» αποδεικνύει πως άξιζε να το προσέξουν. Σταδιακά η σειρά βρήκε το κοινό της μέσω της streaming υπηρεσίας.

Το γεγονός μάλιστα ότι κατάφερε να βρίσκεται, σύμφωνα με το FlixPatrol, με άνεση στην τρίτη θέση λέει πολλά. Το ξεπερνούν μόνο οι «γίγαντες» του HBO «The Last of Us» και «Succession».

Μια θέση που την καθιστά μέσα στις τέσσερις του top 10 που δεν είναι HBO ή HBO Max Originals. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως η άνοδος της δημοτικότητας του «Gotham Knight» έρχεται εν μέσω συρρίκνωσης του The CW.

Μετά την προβολή του πρώτου τρέιλερ της σειράς, αρκετοί θεατές ήταν οργισμένοι. Επέκριναν την ποιότητα της σειράς. Υποστήριζαν πως το αποτέλεσμα της παραγωγής ήταν απόδειξη των μέτρων περικοπής στο The CW.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν με την επιτυχία της σειράς στο Twitter, με ορισμένους να υποστηρίζουν πως δόθηκε στο Gotham Knights μια ευκαιρία.

Οι πρώτες κριτικές ήταν πιο ανάμεικτες από ό,τι θα περίμενε κανείς. Επαινέθηκε μάλιστα το ποικιλόμορφο καστ χαρακτήρων του «Gotham Knight» και το μυστήριο που δημιουργεί.

Η υπόθεση του «Gotham Knights»

Το «Gotham Knights» διαδραματίζεται μετά τον θάνατο του Bruce Wayne και ο υιοθετημένος γιος του Batman, Turner Hayes, βρίσκεται ανάμεσα σε ένα από τα άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία του.

Για να «καθαρίσει» το όνομά του, ενώνει τις δυνάμεις του με τους άλλους κατηγορούμενους. Εκείνοι με τη σειρά τους είναι οι απόγονοι των μεγαλύτερων εχθρών του Batman.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Turner Hayes (Oscar Morgan), Navia Robinson ως Carrie Kelley, Tyler DiChiara ως Cullen Bow, Fallon Smythe ως Harper Row, Misha Collins ως Harvey Dent, Anna Lore ως Stephanie Brown και Rahart Adams ως Brody.

Παίζει επίσης η Olivia Rose Keegan του High School Musical: The Musical: The Series ως Duela, η οποία θεωρείται ότι είναι η κόρη του Joker.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Duela Dent ήταν πρώην μέλος των Teen Titans και Titans East και χρησιμοποιούσε τα ψευδώνυμα «Catgirl» ή η κόρη των Joker, Riddler, Penguin και άλλων villain της DC.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024