Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Κικίλιας για Τζένη Μπαλατσινού: «Άφησε πολλά πράγματα πίσω»

Βασίλης Κικίλιας για Τζένη Μπαλατσινού: «Άφησε πολλά πράγματα πίσω»

Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή του, την ενασχόλησή του με την πολιτική και την οικογενειακή ευτυχία.

Με τα στοιχεία για τον τουρισμό να είναι εντυπωσιακά, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την ενασχόλησή του με την πολιτική και την οικογενειακή ευτυχία.

Ο Βασίλης Κικίλιας αφού παρέθεσε τα εντυπωσιακά στοιχεία για τον τουρισμό, μίλησε για τη ζωή του με την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους.

«Είμαι χαζομπαμπάς, το παραδέχομαι! Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020 και προφανώς άλλαξε τη ζωή μας. Ξυπνάει πρωί και παίζω μαζί του πριν φύγω. Και αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω στο τέλος της μέρας να του δώσω ένα φιλί πριν κοιμηθεί. Αυτό που κάνω έχει ακριβό τίμημα πολλές φορές.

Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και με φροντίζει και με στηρίζει. Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τη γυναίκα μου και χωρίς την οικογένειά μου. Και φυσικά ο ερχομός του Παναγιώτη έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα και στους δύο μας.

Προφανώς θα ήθελα να μπορώ να δαπανώ παραπάνω χρόνο με τους ανθρώπους μου. Νομίζω το θέλουν όλοι. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να περνάνε χρόνο με τα παιδιά τους. Με την οικογένειά τους, με τους φίλους τους. Όμως υπάρχουν οι ευθύνες που απορρέουν από μια θέση», σημείωσε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

«Θείο δώρο ο Παναγιώτης»

«Υπήρξαν δυσκολίες και για τους δύο. Χαίρομαι που ήμουν εκεί και νομίζω τις ξεπεράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι θείο δώρο ο Παναγιώτης. Η Τζένη είναι και σύζυγος, είναι και σύντροφος, είναι και μαμά. Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με μένα, άφησε πολλά πράγματα πίσω για μένα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

«Εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει»

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία για τον τουρισμό, ο Βασίλης Κικίλιας σημείωσε πως οι δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί είναι σχεδόν στο 100% της πληρότητας. «Είναι εντυπωσιακό αυτό το οποίο συμβαίνει από το Πάσχα των Καθολικών μέχρι τώρα.

Νομίζω ότι ακόμα και στους εναλλακτικούς προορισμούς θα έχουμε σχεδόν 100% πληρότητα. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό γιατί είναι χρήματα για τη μέση ελληνική οικογένεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Αυτοί οι αριθμοί, όπως ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας, αποτελεί και προάγγελο για ένα πολύ καλό καλοκαίρι. «Θα πάμε πάρα πολύ καλά φέτος. Οι προκατήσεις και η εικόνα που έχουμε είναι για ενδεχομένως 20% πάνω από το 2022», υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024