Ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά την οποία στήριξε με τρυφερότητα στην προσπάθεια υιοθεσίας της μικρής Αϊντας.
Πώς είναι οι σχέσεις τους και η κόρη του
«είναι πολύ καλές σήμερα οι σχέσεις μας. Κλείσαμε έναν κύκλο για να χρησιμοποιήσω και γω αυτά τα κλισέ που χρησιμοποιούνται κατά κόρον όταν συζητιούνται τέτοιες περιπτώσεις. Ξέρεις, δεν μου αρέσει πολύ να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με την Χριστίνα και είμαι μια χαρά και με την Αϊντα, την βλέπω πάρα πολύ συχνά και χθες ήμουν από εκεί. Σε επίπεδο μπαμπάς – κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι».
Οι θυσίες για την υιοθεσία
«Είναι τεράστια η δύναμη της Χριστίνας, έκανε τρομερές θυσίες για την Αϊντα, έμεινε πάρα πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό το οποίο ήθελε. Τα κατάφερε. Είναι μια γυναίκα η οποία έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή μόνη της, χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη, χωρίς να υπάρχει κάποιος χρηματοδότης. Τα έκανε όλα μόνη της και έτσι μόνη, με όση βοήθεια κυρίως ηθική να της προσφέρω, έκανε και με την Αϊντα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τζώνη Καλημέρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας