Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα για τη ζωή μας: Σαββατοκύριακο με νέα για την υγεία μας

Όλα για τη ζωή μας: Σαββατοκύριακο με νέα για την υγεία μας

Η εκπομπή δίνει απαντήσεις και συμβουλές για τη σωστή σωματική και ψυχική υγεία.

Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη λύνει τις απορίες μας για κάθε είδους ιατρικά ζητήματα που μας απασχολούν. Δίνοντας, παράλληλα, σημαντικές συμβουλές για να προστατέψουμε τη σωματική, την πνευματική και τη ψυχολογική μας υγεία.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Η εκπομπή ερευνά το ζήτημα της μνήμης και το πόσο σοβαρό είναι να ξεχνάμε ακόμα και σε νεαρή ηλικία. Είναι αυτό σημάδι ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν ακόμη πιο σοβαρές ασθένειες, όπως το Αλτσχάιμερ;

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» οι επιστήμονες απαντούν στο ερώτημα αν αυτοί οι φόβοι μας είναι δικαιολογημένοι και εξηγούν ποιο τρόπο ζωής μπορούμε να ακολουθήσουμε ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία μιλάει για τον πατέρα της που έπασχε από άνοια, εκφράζει τις ανησυχίες της για την κληρονομικότητα που υπάρχει στην οικογένειά της και περιγράφει όσα κάνει προκειμένου να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τη μνήμη της.

Στην ίδια εκπομπή, γίνεται λόγος και για τα προϊόντα skincare που μπορούμε να φτιάξουμε οι ίδιοι με απλά υλικά.

Τέλος, δίνονται ιδέες για να δημιουργήσουμε πρωτότυπες αποκριάτικες μάσκες για εμάς και τα παιδιά με υλικά που όλοι διαθέτουμε στα σπίτια μας.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Η εκπομπή ρίχνει φως σ’ ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της εποχής μας, που δεν είναι άλλο από το άγχος και το πώς αυτό σωματοποιείται. Υπάρχει «εύκολος» τρόπος να το ελέγξουμε και γιατί τελικά, όλα ξεκινούν και τελειώνουν από εμάς τους ίδιους;Καλεσμένος της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» και του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο συγγραφέας- ομιλητής Στέφανος Ξενάκης, ο οποίος κάνοντας μια «βουτιά» στον εαυτό του, κατάφερε να ελέγξει το στρες και όλα αυτά που προκαλεί, όπως η κατάθλιψη.

Επίσης, στην εκπομπή και εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, μιλάμε για τις λανθασμένες πεποιθήσεις που έχουμε στον έρωτα. Ενώ, μαθαίνουμε τη διατροφική αξία των γεμιστών ψωμιών, μίας νέας τάσης στη διατροφή.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024