Σταμάτης Γαρδέλης: «Να δω αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης τι θα πουν όσοι…»
Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γιώργο Κιμούλη
O Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση υποστήριξης που έκανε προς τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξέφρασε την άποψή του και για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.
Μιλώντας για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο είπε: «Ωραία ήταν, τα είχε όλα. Το έργο ήταν συγχρονισμένο με την εποχή και τη θέση του Κιμούλη. Και ο κόσμος μέσα χειροκροτούσε και ο κόσμος έξω αντέδρασε, μια χαρά. Είναι μεγάλος ηθοποιός ο Κιμούλης και έχει κάνει σχολή».
Σάλος με τις απαράδεκτες δηλώσεις Γαρδέλη: «Αυτό δεν λέγεται βιασμός…»
«Αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης…»
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για τη δήλωση στήριξης που έκανε προς το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη: «Όχι, δεν το παίρνω πίσω, θεωρώ πως είναι από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αν με ρωτήσετε για την προσωπική του ζωή, θα αποφασίσουν τα δικαστήρια. Αυτό που έχει συμβεί δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Βεβαίως να τιμωρηθεί αλλά εγώ τον λυπάμαι, είναι κρίμα. Λυπάμαι για όλο αυτό που έχει συμβεί. Είναι μέγας ηθοποιός αλλά δεν επιτρέπεται να δίνει τέτοιο παράδειγμα αν τα έχει κάνει όλα αυτά».
«Εγώ θέλω να δω αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης, τι θα πουν όλοι αυτοί που έχουν στραφεί εναντίον του. Αν αθωωθεί, θα αποφασιστεί από το δικαστήριο και αυτό θα σημαίνει ότι το κατηγορητήριο δεν στέκει. Υπάρχει μια βιασύνη και έχουμε γίνει όλοι μας δικαστές. Εγώ δεν λέω είναι δεν είναι, περιμένω» κατέληξε.
- Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «Αποτυπώματα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
- The Expla-in Project | Αναποφάσιστοι: Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι συμβαίνει με τη «γκρίζα ζώνη» των ψηφοφόρων;
- Ο πόλεμος εισέρχεται στη δεύτερη φάση – Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- The Expla-in Project| Ευλογιά προβάτων: Συναγερμός στην Ήπειρο πριν το Πάσχα. Πώς εξαπλώθηκε σε 18 μήνες;
- Η Βρετανία στέλνει ελικόπτερα Wildcat στην Κύπρο – «Ναι» στις ΗΠΑ για χρήση των βάσεων για αμυντικές αποστολές
- Αυτές είναι οι φωτογραφίες της εκτέλεσης στην Καισαριανή – Τα ιστορικά ντοκουμέντα
- Collapse: data.models.worlds – Μια έκθεση για την τεχνολογία και τα όρια του σύγχρονου κόσμου
- Αλλαγές στα πλέι-οφ ανόδου ανακοίνωσε η Τσάμπιονσιπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442