Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το βράδυ της Πέμπτης έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με τον Σεπτέμβριο να μπαίνει «αγριεμένος» και τις επόμενες ημέρες να θυμίζουν για τα καλά φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου για τον καιρό

Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το βράδυ της Πέμπτης (01-09-2022) έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (03-09-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

  • Από σήμερα το βράδυ (01-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
  • Αύριο Παρασκευή (02-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.
  • Το πρωί του Σαββάτου (03-09-2022) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν.

 «Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες για καταιγίδες» συστήνει ο Αρναούτογλου

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σήμερα και αύριο ο καιρός, όπως τόνισε νωρίτερα ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Σε ανάρτησή του, κάνει λόγο για κατά τόπους έντονα φαινόμενα με καταιγίδες, επισημαίνοντας ότι η βόρεια Ελλάδα θα «χτυπηθεί» περισσότερο από τα φαινόμενα, τα οποία κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Αναλυτικά στην ανάρτηση του, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Προσοχή στα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης κατά πάσα πιθανότητα και της πόλης της Θεσσαλονίκης!

Χάρτης: Όσο πιο κοντά στις πορφυρές κυρίως αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες αλλά να είναι και ισχυρές, οπότε και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και προβλήματα!! Το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει μικρότερη εως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά φαινόμενα».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024