Συνεχίζονται οι προετοιμασίες ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Παναθηναϊκό, με τρεις παίκτες να περνούν σήμερα (24/8) από εργομετρικά τεστ.
Ο Παναθηναϊκός, έχει ήδη πραγματοποιήσει τη πρώτη του συγκέντρωση υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ μετά τους Γκουντάιτις και Χουγκάζ, σειρά είχαν οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Λευτέρης Μαντζούκας να κάνουν τα απαραίτητα τεστ.
«Οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Λευτέρης Μαντζούκας πήραν σειρά για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.
Οι τρεις καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετέβησαν το πρωί της Τετάρτης (24/8) στο «Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ΑΚΤΙΟΣ Αποκατάσταση» και πέρασαν από όλα τα απαραίτητα τεστ».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.