Ο ΠΑΟΚέχει πλέον στραμμένη την προσοχή του αποκλειστικά εντός Ελλάδας καθώς οι υποχρεώσεις του περιορίζονται στη Superleague και στο κύπελλο Ελλάδας, καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί στη συνέχεια του Europa Conference League.
Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ προχωράει, η αναζήτηση νέων παικτών δρομολογούνται και η προετοιμασία της ομάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πιάσει κόκκινο με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα και την αποφυγή μιας ακόμα κακής πορείας.
Οι μέρες που ακολούθησαν του αποκλεισμού από τη Λέφσκι γέμιζαν από το έντονο πρόγραμμα που έθετε στους παίκτες του ο Ρουμάνος τεχνικός με χαρακτηριστικό παράδειγμα να αποτελούν οι διπλές προπονήσεις που έβρισκε κανείς στο χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας.
Στην τελευταία προπόνηση πριν από το σημερινό φιλικό με τον Βόλο στην Τούμπα (13/8, 19:00), κυριάρχησαν οι δοκιμές πάνω στην τακτική ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες καθώς και ο πρόσφατα τραυματισμένος και νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Νάσμπεργκ.
Το παιχνίδι με τον Βόλο είναι το τελευταίο πριν το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη φετινή Superleague με τον Παναιτωλικό ( 20/8, 21:45).
Η σημερινή αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για κόσμο και media.
Ο Τζέιμς Νάναλι αναδεικνύεται για πρώτη φορά MVP στην GBL χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή για την 22η αγωνιστική.
Ο προπονητής της Λίγκα Ντε Κίτο του Εκουαδόρ, Τιάγκο Νούνες εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον γιο του και παρέθεσε μία συγκλονιστική ομιλία για το σύνδρομο Down.