Η Premier League φροντίζει με κάθε ευκαιρία να περνά μηνύματα ενάντια στο ρατσισμό, στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικά. Μια κίνηση που ταυτίστηκε με το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το γονάτισμα των ποδοσφαιριστών πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.
Το γονάτισμα ήταν έμμεση αναφορά στη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, που του πίεζε το λαιμό και δεν άκουσε το θύμα του όταν εκείνος φώναζε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Ύστερα από συνεδρίαση των αρχηγών των ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος αποφασίστηκε ότι η κίνηση αυτή τείνει να γίνει συνήθεια και να χάσει την αξία της, οπότε δε θα γίνεται πλέον πριν από κάθε αναμέτρηση, αλλά σε συγκεκριμένες μόνο περιστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Οι «κανονιέρηδες» δίνουν 120 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Αργεντίνο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν αρνητικά. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο
Η απόφαση της European Aquatics, η προσφυγή για τον αγώνα Πρίμορατς – Γιουγκ, το ιστορικό του κολυμβητηρίου στο Κότορ και οι πολιτικές προεκτάσεις μιας αθλητικής διαμάχης.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).