Νότιγχαμ: Δικός της και ο Ορέλ Μανγκαλά
Ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και με τη… βούλα ο 24χρονος βέλγος μέσος Ορέλ Μανγκαλά
Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Premier League.
Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη «φουλάρει» τη στελέχωση του ρόστερ της, με σκοπό να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στην πρώτη της παρουσία έπειτα από 23 χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Τελευταίο «χτύπημα» για τη Φόρεστ, ο Ορέλ Μανγκαλά από τη Στουτγκάρδη, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του 25χρονου μέσου έναντι 13 εκατ. ευρώ.
Ο Μανγκαλά έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας (δεν αναφέρεται η ακριβής διάρκειά του στην ανακοίνωση), αφήνοντας έτσι το γερμανικό σύλλογο έπειτα από 109 εμφανίσεις, 3 γκολ και 10 ασίστ.
Welcome to Nottingham Forest, Orel Mangala. ❤️
— Nottingham Forest FC (@NFFC) July 31, 2022
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Επίσημο: «Πράσινος» ο Γιαμπουσέλε (pic)
- Η ερώτηση που έκανε ο Μοντέρο πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό
- Τέλος και επίσημα από την Πορτογαλία ο Μαρτίνεθ
- Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Γιαμπουσέλε!
- Αυτή είναι η νέα ώρα του φιλικού του Ολυμπιακού με τη Λέουβεν
- Μπαρτζώκας: «Όπου πηγαίνω μου λένε, πάμε για το 5ο ευρωπαϊκό»
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442