Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίνγκαρντ: «Οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης έπαιξαν τεράστιο ρόλο για να έρθω στη Νότιγχαμ»

Λίνγκαρντ: «Οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης έπαιξαν τεράστιο ρόλο για να έρθω στη Νότιγχαμ»

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ μίλησε για τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και στάθηκε στον καταλυτικό ρόλο των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη για να ολοκληρωθεί το σπουδαίο deal

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες τη σπουδαιότερη μεταγραφή της μέχρι σήμερα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέσε Λίνγκαρντ.

Ο άγγλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για ένα χρόνο με τη νεοφώτιστη ομάδα, απορρίπτοντας τις Νιούκασλ και Έβερτον, που επίσης ενδιαφέρονταν για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Λίνγκαρντ μετά τη μετακίνηση του στη Νότιγχαμ μίλησε για την απόφασή του και τόνισε πως η επιρροή του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μιλτιάδη Μαρινάκη ήταν καταλυτική για να υπογράψει με το σύλλογο.

Ακόμη, ο 29χρονος πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι στοχεύει σε μια θέση στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντιν Χέντερσον και τις συνομιλίες που είχαν πριν αποφασίσει να πει το «ναι» στη Φόρεστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνγκαρντ:

«Έπαιξαν τεράστιο ρόλο. Μου έδειξαν αγάπη, ήταν πολύ επιθετικοί με την προσέγγισή τους. Το αγαπάς αυτό, θέλεις να δεις αυτήν την αγάπη και πόσο ήθελαν να έρθω στο κλαμπ» δήλωσε ο Λίνγκαρντ στην ιστοσελίδα Athletic, για να προσθέσει πως έχει ήδη μιλήσει με τον Ντιν Χέντερσον, που τον είχε συμπαίκτη στην Γιουνάιτεντ και τον ξαναβρίσκει στην Φόρεστ.

«Μίλησα με τον Ντιν αρκετά. Είπε ότι ο προπονητής ήταν ο κορυφαίος και ότι ο σύλλογος είχε πολύ καλό στήσιμο. Νιώθω καλά. Θα φέρω ενθουσιασμό. Όταν παίζω κανονικό ποδόσφαιρο, τότε θα δείτε τα καλύτερα από τον Τζέσι Λίνγκαρντ».

Όσο για το ποιοι είναι οι στόχοι του από εδώ και πέρα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έριξε το βλέμμα του στο Μουντιάλ του Κατάρ, όπου ευελπιστεί να δηλώσει παρών ως μέλος της αποστολής της εθνικής Αγγλίας:

«Μου αρέσει να τους κρατάω κοντά στο στήθος μου, αλλά προφανώς ο στόχος να επιστρέψω στην Εθνική είναι μεγάλος, καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι στόχοι της ομάδας και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα αυτήν τη σεζόν».

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024