Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: «Μπαμ» με Λίνγκαρντ η Νότιγχαμ

Επίσημο: «Μπαμ» με Λίνγκαρντ η Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού.

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, που είχε 231 συμμετοχές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε στη Νότιγχαμ, με τους Reds να πραγματοποιούν μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία τους.

Μια προσθήκη που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα Στιβ Κούπερ, με τον Λίνγκαρντ να ποζάρει δίπλα στον Μιλτιάδη Μαρινάκη, κρατώντας στα χέρια του τη φανέλα των Reds.

Οι νεοφώτιστοι ενισχύθηκαν με έναν ποδοσφαιριστή κορυφαίου επιπέδου, με τον διεθνή Βρετανό να απορρίπτει την πρόταση της Γουέστ Χαμ και να υπογράφει για έναν χρόνο στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μια μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση στην Αγγλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και αποδεικνύει περίτρανα ότι οι Reds ήρθαν για να μείνουν!

Ο Λίνγκαρντ είναι γέννημα θρέμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην ακαδημία των «Κόκκινων Διαβόλων», ενώ πέρσι είχε δοθεί ως δανεικός στην Γουέστ Χαμ. Με τους Λονδρέζους είχε 16 συμμετοχές, με 9 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά με την Γιουνάιτεντ είχε 231 συμμετοχές, με 35 γκολ και 21 ασίστ, ενώ στην καριέρα του έχει παίξει σε 358 αναμετρήσεις και έχει 74 γκολ και 55 ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 29χρονος είναι η 10η φετινή μεταγραφή της Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά τους Χέντερσον, Χένεσεϊ, Αβονίγι, Νίκο Γουίλιαμς, Νιακατέ, Μπιανκόνε, Ρίτσαρντς, Ο’ Μπρίεν και Τόφολο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024