Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Στο γήπεδό μας θα είναι διαφορετικά»

Μαρτίνς: «Στο γήπεδό μας θα είναι διαφορετικά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Χάιφα και έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού (27/7).

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στη Χάιφα με τον Ζινκερνάγκελ (7’), αλλά η Μακάμπι ισοφάρισε στο 90+2’ με ένα τυχερό γκολ του Χαζίζα και πλέον η πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League θα κριθεί στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7).

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο «Olympiacos TV» τόνισε ότι οι καιρικές συνθήκες και η υψηλή υγρασία δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, αλλά στη ρεβάνς οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και θα πάρουν την πρόκριση.

Για τη Μακάμπι και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Πάντα έλεγα, πίστευα και δήλωνα πως η Μακάμπιι είναι ένας καλός αντίπαλος. Οργανωμένος και με ποιότητα. Μας πίεσε ο αντίπαλος. Παίξαμε σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, που μας κόστισε. Με αυτήν την έννοια το 1-1 δεν είναι τόσο κακό. Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει όλα ανοιχτά στην έδρα μας, σε ένα ματς το οποίο θα γίνει με καιρικές συνθήκες που έχουμε συνηθίσει και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Διαφορετικό ματς με όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος μας».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός: «Θέλουμε να κρατήσουμε αγωνιστικό πνεύμα και συνοχή. Πρέπει να βελτιώσουμε την πίεση στον αντίπαλο. Την πίεση που δεν ασκήσαμε σήμερα. Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει έτσι. Να αφήνει τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο. Είναι κάτι που δεν το κάναμε καλά και πρέπει να το βελτιώσουμε».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024