Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λίβερπουλ θα παίξει φιλικό μια ημέρα μετά τον πρώτο αγώνα της Premier League!

Η Λίβερπουλ θα παίξει φιλικό μια ημέρα μετά τον πρώτο αγώνα της Premier League!

Μια ασυνήθιστη τακτική ακολουθεί η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ θα δώσει φιλικό μια ημέρα μετά το πρώτο της παιχνίδι στην Premier League με την Φούλαμ το επόμενο Σαββατοκύριακο, είπε ο προπονητής της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ, προσθέτοντας ότι οι παίκτες του χρειάζονται περισσότερη εξάσκηση για να ανταπεξέλθουν σε ένα γεμάτο πρόγραμμα τη σεζόν 2022-23.

Οι «κόκκινοι» Θα υποδεχθούν την Στρασμπουρ, σε φιλικό στο Άνφιλντ την Κυριακή (7/8) και ενώ μια ημέρα νωρίτερα θα αντιμετωπίσουν την Φούλαμ για το εναρκτήριο ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Κλοπ είπε ότι η Λίβερπουλ θα παίξει άλλο ένα φιλικό την επόμενη ημέρα -με προς το παρόν άγνωστο αντίπαλο- για να προετοιμάσει τους παίκτες για τη νέα σεζόν, η οποία αρχίζει νωρίτερα από το συνηθισμένο λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

«Η κατάσταση είναι ότι το Σάββατο θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για μια σεζόν, οπότε δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους την Πέμπτη.

«Παίξαμε χθες το βράδυ με την Σάλτσμπουργκ, χάσαμε 1-0. Προπονηθήκαμε την προηγούμενη ημέρα δύο φορές, πολύ έντονα… Δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι μετά από αυτό το σημαντικό παιχνίδι (Community Shield) έρχεται μια σεζόν. Έτσι, πρέπει να επεκτείνουμε την προετοιμασία μας στη σεζόν.

Από τα μέσα Αυγούστου και μετά, νομίζω ότι παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, οπότε δεν υπάρχει πλέον χρόνος για προπόνηση. Έτσι προσπαθούμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα και το πρόγραμμα είναι πάντα μια πρόκληση, έτσι είναι».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024