Απόψε, Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» αποχαιρετά τη φετινή σεζόν και υποδέχεται το καλοκαίρι με το απόλυτο πάρτι.
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δίνει τον ρυθμό με τα δικά του τραγούδια και παρουσιάζει μια κεφάτη βραδιά με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα, αγαπημένους καλεσμένους αλλά και μία μεγάλη έκπληξη. Την επανένωση των ONE, του θρυλικού boy band που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική ποπ μουσική.
Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση της εκπομπής, δείτε μουσικό απόσπασμα από το αγαπημένο καλοκαιρινό τραγούδι «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»:
Στη σκηνή, για ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο, θα βρεθούν η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Ελένη Χατζίδου και οι Kings. Special guest ο Θέμης Αδαμαντίδης. Συμμετέχει η Μαρία Θεοδότου.
Μελωδίες και αναμνήσεις από τις πιο όμορφες μουσικές δεκαετίες θα απογειώσουν το κέφι απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας