Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι τα συστήματα αεράμυνας της κατέρριψαν ένα ουκρανικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος κοντά στην Οδησσό, το οποίο παρέδιδε πυρομαχικά και όπλα.
Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, όπως μετέδωσε το Tanjug.
Ο Κονασένκοφ πρόσθεσε ότι οι ρωσικές αντιαεροπορικές δυνάμεις κατέρριψαν επίσης το ουκρανικό ελικόπτερο Mi-24 στην περιοχή του Χαρκόβου, αναφέρει το TASS και μεταδίδει η ΕΡΤ.
Ο Κονασένκοφ είπε ότι καταστράφηκαν 13 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων δύο σοβιετικής κατασκευής Tu-143 «Reis», πρόσθεσε το Sputnik.
«Συνολικά 179 αεροπλάνα, 127 ελικόπτερα και 1.019 drones έχουν καταστραφεί από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία», τόνισε ο Κονασένκοφ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας