Κόντρα στην παράδοση που θέλει άπαντες γύρω από τη σούβλα και το αρνί πήγε φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης.
Ο παρουσιαστής παρότι είναι Κυριακή του Πάσχα δεν ξέχασε την προπόνησή του, καθώς φροντίζει να διατηρείται σε φόρμα.
Με ένα βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μας έδειξε την πρωινή αερόβια γυμναστική που έκανε, πριν καθίσει στο τραπέζι για το φαγητό.
«Λίγη πρωινή αερόβια για να ορμήξω χωρίς τύψεις μετά στο πασχαλινό τραπέζι… που προβλέπεται μάχη», έγραψε στη λεζάντα.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας