Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 64α βραβεία Grammy, που πραγματοποιήθηκαν στο «MGM Grand Garden Arena», στο Λας Βέγκας, το βράδυ της Κυριακής (3/4).
Οικοδεσπότης των Όσκαρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ήταν ο κωμικός Τρέβορ Νόα.
Ο Τζον Μπατίστ, τραγουδιστής στο The Late Show With Stephen Colbert, έφυγε με πέντε βραβεία.
Η 19χρονη Ολίβια Ροντρίγκο κέρδισε το βραβείο της πρωτοεμφανιζόμενης και του καλύτερου φωνητικού ποπ άλμπουμ.
Επίσης, στη σκηνή ανέβηκαν για να τραγουδήσουν οι Ολίβια Ροντρίγκο, BTS, Lil Nas X, Silk Sonic, Μπίλι Έιλις, J Balvin, Κάρι Άντεργουντ, Λένι Κράβιτς, Τζάστιν Μπίμπερ και Lady Gaga.
Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.
Λίγο αργότερα, τιμήθηκε η μνήμη του Τέιλορ Χόκινς, του ντράμερ των Foo Fighters, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Οι Σίνθια Ερίβο, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Μπεν Πλατ και Ρέιτσελ Ζέγκλερ ερμήνευσαν τραγούδια του Στίβεν Σόντχαϊμ και άπαντες συγκινήθηκαν.