Στο Ντουμπάι βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για συναυλία με τον διάσημο Λιβανέζο-Αρμένιο συνθέτη και πιανίστα Guy Manoukian.
Ο τραγουδιστής ήταν ενθουσιασμένος για την συνεργασία. «Στείλτε μου την αγάπη σας και τη θετική της ενέργεια» έγραψε στο Instagram απευθυνόμενος στους followers του καθώς δημοσίευσε βίντεο από τις προετοιμασίες.
Ο τραγουδιστής βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο πριν τη συναυλία του για να απολαύσει την ηλιόλουστη μέρα του Ντουμπάι. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απόλαυσε την ηλιοθεραπεία του σε παραλία στο Ντουμπάι μαζί με την ξανθιά καλλονή φίλη του και συνεργάτιδά του, τη make up artist Φωτεινή Κωνσταντέλου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας