Τζουλιάνι και Παρίζι στο Sky Sports για το Ολυμπιακός – Αταλάντα
Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών και ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας των Ερυθρόλευκων, μίλησαν στο Sky Sports για το Ολυμπιακός – Αταλάντα.
Στην Αθήνα για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Αταλάντα για το Europa League βρίσκεται το Sky Sports. Το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο μάλιστα την Πέμπτη επισκέφθηκε τα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και πήρε δηλώσεις από τους Αλμπέρτο Τζουλιάνι και Κάρλο Παρίζι.
Ο Τζουλιάνι είναι προπονητής στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του πειραϊκού συλλόγου και ο Παρίζι στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Πρόκειται για δύο σπουδαίους ανθρώπους του βόλεϊ, με τους Ιταλούς προπονητές των Πειραιωτών να απολαμβάνουν τον σεβασμό και την εκτίμηση των συμπατριωτών τους.
«Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο Κάρλο Παρίζι μίλησαν από τα γραφεία του συλλόγου μας στο Sky Sports που βρίσκεται στη χώρα μας με αφορμή τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Αταλάντα για το Europa League », ανέφερε ο Ερασιτέχνης στο μήνυμά του.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Αποκαλύψεις για τις προτάσεις που δέχθηκε Γιούργκεν Κλοπ από τον ατζέντη και έμπιστο σύμβουλό του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63′ ισοφάρισε αμφότερες κι έτσι πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία 2-2, μέσα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έκλεισε την 21 αγωνιστική.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (16/2) και ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.