Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ψάχνει για κεντρικό μέσο στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για το τριφύλλι. Ένα από αυτά είναι κι εκείνο του Μαρκ Ντίμερς ο οποίος φαίνεται πως επιστρέφει στο προσκήνιο για τους πράσινους.
Ο Ολλανδός μέσος είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωση του, αλλά στην πατρίδα του κυκλοφορούν νέα σενάρια που τον εμπλέκουν με το τριφύλλι ενόψει Γενάρη. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα με τον Ντίμερς φέρεται να υπήρχε και συμφωνία για την απόκτησή του από τη Φέγενορντ, αλλά ένας τραυματισμός χάλασε τη μεταγραφή και το Τριφύλλι στράφηκε στον Λούντκβιστ.
Τώρα ο Ντίμερς έχει αποθεραπευτεί πλήρως, επιστρέφοντας πριν μερικές εβδομάδες στη δράση, αλλά δεν υπολογίζεται στη Φέγενορντ και φέρεται να έχει επανέλθει στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού. Πλέον έχουν βάλει ξανά στο «κόλπο» της απόκτησης του τον Παναθηναϊκό και περιμένουν και επίσημη κρούση από την ελληνική ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντίμερς μέτρησε τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές με τη Φέγενορντ τον Δεκέμβριο, ενώ στην Ολλανδία υποστηρίζουν πως ο Ντίμερς απέρριψε πρόσφατα πρόταση της Σπάρτα Πράγας.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.