NBA – Η καραντίνα για τους εμβολιασμένους παίκτες μειώνεται από τις δέκα στις έξι μέρες
Οι εμβολιασμένοι παίκτες του NBA, που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό, μπορούν να βγουν από την καραντίνα μετά από έξι μέρες και όχι δέκα όπως πριν.
Η λίστα των παικτών που υπάγονται στο πρωτόκολλο κορωνοϊού στο NBA μεγαλώνει ώρα με την ώρα και μια νέα σημαντική αλλαγή είναι γεγονός.Ο λόγος για τη μείωση της καραντίνας των εμβολιασμένων στις έξι μέρες.
Το ΝΒΑ συμφώνησε με την Ένωση Παικτών, προκειμένου το πρωτόκολλο να αφορά σε εξαήμερη καραντίνα (αντί για τη δεκαήμερη που υπάρχει τώρα), εφόσον οι εμβολιασμένοι παίκτες βρεθούν αρνητικοί σε διαγνωστικό έλεγχο.
Τα κρούσματα αυξάνονται με ραγδαία ταχύτητα και θεωρήθηκε απαραίτητο να υπάρξει αυτή η τροποποίηση ώστε η σεζόν να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Πρόκειται για μια απόφαση που αφορά και τους προπονητές, αλλά και τους διαιτητές.
- Ατρόμητος-Παναιτωλικός 1-2: Αύξησαν τη διαφορά οι Αγρινιώτες (+6) και νιώθουν ασφάλεια
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3 σετ: Νίκη στην Πυλαία οι «πράσινοι» και δεύτερο σερί πρωτάθλημα (vids)
- Βήμα Ευρώπης για Μπόρνμουθ και Μπράιτον, «κόλλησε» η Γιουνάιτεντ
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ
- LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός
- ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Χαμογέλασαν μόνο οι Πελοποννήσιοι στον τελικό παραμονής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442